назад
27.09.12

Директор Координаційного центру взяв участь у засіданні круглого столу в місті Харкові

27 вересня 2012 року директор Координаційного центру Андрій Вишневський взяв участь у засіданні круглого столу з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результатів першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовки до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів, який відбувся у місті Харкові.

Круглий стіл організовано Головним управлінням юстиції у Харківській області на виконання пункту 4.1. Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.

Учасниками засідання були адвокати, представники правоохоронних, судових органів, органів прокуратури та юстиції, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України, пенітенціарної служби, державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та громадських організацій Харківської області.Загалом у засіданні круглого столу взяли участь понад 100 осіб.