назад

Поширення інформаційних матеріалів про права внутрішньо переміщених осіб

golovna

На виконання плану заходів, спрямованих на підвищення обізнаності про права внутрішньо переміщених осіб, працівники Сарненського місцевого центру з надання БВПД провели робочі зустрічі з керівниками установ соціального спрямування Дубровицького району.

Зокрема, фахівці центру зустрілися з начальником управління праці та соціального захисту населення Дубровицької РДА Валентином Буткевичем та фахівцями установи, які безпосередньо працюють з внутрішньо переміщеними особами.

Працівники Сарненського місцевого центру розповіли про систему безоплатної правової допомоги, поняття первинної та вторинної, її ланки, а також залишили інформаційні буклети з контактними даними про місцевий центр. Окрім цього, для розповсюдження були надані матеріали про права внутрішньо переміщених осіб, зокрема, щодо права на безоплатну правову допомогу.

Відповідна робота була проведена й зі спеціалістами Дубровицького районного центру зайнятості. Окрім цього, обговорювалася також участь представників Сарненського місцевого центру у семінарах для соціально вразливих категорій населення, які перебувають на обліку в центрі зайнятості (зокрема, для внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, людей з обмеженими фізичними можливостями та ін.).

1

Довідково. Звернутися до Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856 74 35.