назад
02.10.12

Відбулося засідання круглого столу у Первомайському

Kharkiv2 жовтня 2012 року у місті Первомайському Харківської області відбулося засідання круглого столу з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результатів першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовки до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів. 

Участь у засіданні взяли адвокати, представники органів місцевого самоврядування, юстиції та прокуратури Харківської області. Від Координаційного центру участь у засіданні взяв Тарас Вавелюк, начальник відділу інформації та зовнішніх зв’язків, який виступив із презентацією.

Нагадаємо, що круглий стіл проведено у рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії, організованої головними управліннями юстиції в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі спільно з Координаційним центром на виконання Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.