назад
11.09.12

Відбувся круглий стіл у Кіровограді

kirovograd11 вересня 2012 року у Кіровограді відбувся круглий стіл з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результатів першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовки до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів.

Участь у круглому столі взяли представники органів прокуратури, органів внутрішніх справ, Служби безпеки України, судді, представники державної пенітенціарної служби, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій адвокатів Кіровоградської області. Від Координаційного центру участь у засіданні взяв Тарас Вавелюк, начальник відділу інформації та зовнішніх зв’язків, який виступив із презентацією.

Круглий стіл організований Головним управлінням юстиції у Кіровоградській області відповідно до пункту 4.1. Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.