назад
25.03.15

Вітаємо з поверненням Андрія Дуду!

25 03 15 DudaНещодавно за демобілізацією повернувся із зони проведення антитерористичної операції наш колега – головний спеціаліст Львівського центру з надання БВПД Андрій Дуда. Минулого тижня Андрій повернувся до виконання своїх функціональних обов’язків у центрі.

На військовій службі за мобілізацією Андрій Дуда перебував із 2 березня 2014 року. У зоні проведення АТО на Донбасі – з 25 липня 2014 року. Військова частина – 3-ій окремий мотопіхотний батальйон «Воля» 24 окремої механізованої бригади (колишня назва – 3 батальйон територіальної оборони Львівської області). Загалом у зоні бойових дій провів п’ять із половиною місяців.

«Найскладніше було в кінці серпня, – розповідає Андрій, – коли з ракетних установок залпового вогню «Смерч» кілька днів обстрілювали наш табір. Тоді згоріло багато військового майна, також від неточних ударів ворога дуже постраждали будинки мирних жителів в селі Побєда неподалік від нас. Але дійсно неймовірно важко було у дні, коли гинули наші побратими. Пишаюсь тим, що служив разом з ними в одній військовій частині. Вони віддали найбільшу жертву, і вони не будуть забуті».

«Наші солдати – це патріоти, справжні українські герої, які мужньо захищають свою землю. Як громадяни, що прийняли військову присягу – вони показують приклад відданості обов’язку служити і захищати український народ. За це їм треба сказати «Спасибі», а також подякувати волонтерам і всім людям, які допомагають Збройним силам України» – Андрій Дуда.

Андрій Дуда працює головним спеціалістом відділу організації надання правової допомоги у кримінальному процесі Львівського центру з надання БВПД. Розповідає, що намагається якнайшвидше адаптуватися до мирного життя, у чому допомагає робота в центрі: «Наразі я залучений до проведення державної реєстрації змін до Положення про Львівський Центр, створення місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та їх державної реєстрації. Попереду ще багато цікавої роботи».

Вдячні нашому колезі за виконання обов’язку із захисту Вітчизни! Вітаємо із поверненням до команди системи безоплатної правової допомоги!

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+