назад

Забезпечення роботи дистанційного пункту доступу громадян до безоплатної правової допомоги на базі Пенсійного фонду

drabiv1705З  метою реалізації прав громадян, що стосуються діяльності Пенсійного фонду України та проведення правопровістницької роботи щодо пенсійного забезпечення, 15 травня 2019 року головним спеціалістом відділу «Драбівське бюро правової допомоги» Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергієм Михликом спільно з фахівцями Драбівського відділу обслуговування громадян проведено консультування громадян Драбівського району з правових питань.

В ході прийому до фахівців звернулось 8 осіб – це пенсіонери, які перебувають на обліку в управлінні та майбутні пенсіонери. Громадян цікавили роз’яснення окремих норм пенсійного законодавства, визначення права на призначення та перерахунку пенсій, оподаткування пенсій працюючим пенсіонерам та ін.

Під час заходу Сергій Михлик проінформував відвідувачів дистанційного пункту про діяльність Драбівського бюро правової допомоги та про Всеукраїнський правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

drabiv17052Громадяни отримали не лише фахові роз’яснення, а й тематичні буклети з актуальних питань, розроблені системою БПД, та інформаційні матеріали правопросвітницької кампанії «Відповідальне батьківство».