назад
31.03.15

Завершено прийом заявок від претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

application227 березня 2015 року завершено прийом заявок для участі у конкурсі претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Усього подано 470 заявок від претендентів.

Найбільше заявок на посади директорів місцевих центрів з надання БВПД надійшло* у м. Київ та Харківській області (по 44 заявки), Дніпропетровській (29 заявок), Волинській (28 заявок), Одеській (26 заявок), Миколаївській (25 заявок), Київській та Полтавській (по 24 заявки), Рівненській (23 заявки), Кіровоградській (22 заявки), Запорізькій (21 заявка) областях.

 Кількість поданих заявок у розрізі регіонів та центрів з надання БВПД

centres

Нижче – аналіз профілів претендентів у відповідності до параметрів конкурсної заявки:

Графіки 1

Графіки 2

 Графіки 4

Нагадаємо, що згідно Порядку проведення, конкурс проводиться з 13 березня по 30 квітня 2015 року.

Заявки на участь у конкурсі приймалися до 27 березня 2015 року включно. Опрацювання заповнених претендентами заявок на відповідність вимогам, наведеним в оголошенні про проведення конкурсу, триватиме до 17 квітня 2015 року. Претендентів, які відповідають встановленим вимогам, буде запрошено до столиці для проходження інтерв’ю, яке проводитиметься комісією впродовж 20 – 30 квітня 2015 року. Склад комісії формуватиметься за пропозиціями відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

Інтрев’ювання претендентів проходитиме у Києві. Про точний час та місце претендентам буде повідомлено індивідуально.

Порядок проведення конкурсу, а також форма он-лайн заявки для участі у ньому розроблені за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні». Доступні на сайті www.legalaid-jobs.in.ua, обговорені з учасниками відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги і затверджені Координаційним центром з надання правової допомоги.

*Враховуючи можливість обрання претендентами до 2-х місцевих центрів БВПД

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+