назад
04.06.15

Завершився навчальний візит українських правників у Страсбург з питань Європейської конвенції з прав людини

 

IMG-20150604-WA00004 червня 2015 року завершився навчальний візит для українських юристів, у тому числі адвокатів – тренерів, з питань Європейської конвенції з прав людини до міста Страсбурга (Франція). Навчальний візит було організовано у рамках проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Уряду Данії.

Протягом останнього дня візиту учасникимали зустріч із юристами українського відділу Секретаріату Європейського суду з прав людини та зустрілися із суддею від України Ганною Юдківською.

 Участь у візиті взяли заступник директора Координаційного центру Олександр Баранов, а також адвокати-тренери/ модератори обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, Олександр Байдик, Євген Грішин та Олексій Кузьмінський.

Довідково
Навчальний візит є частиною підготовки правників з питань Європейської конвенції про права людини і має на меті ознайомити українських юристів з організацією діяльності Європейського суду та інших органів Ради Європи. Програма візиту включає зустрічі з суддею та працівниками Секретаріату Європейського суду, Європейського комітету з питань запобігання катуванням, секретаріату Комісара Ради Європи з прав людини, Венеціанської комісії, презентацію програми HELP, відвідання засідання Європейського суду (справа Доган та інші проти Туреччини).

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter