назад

Зустріч правників Миколаївщини з керівництвом Асоціації правників України

{module Zustrich_gostin} 16 квітня 2015 року Асоціація правників України (АПУ) та Рада адвокатів Миколаївської області провели круглий стіл для обговорення проблемних аспектів сучасної адвокатури, завдань реформи адвокатури та основних напрямів, які потребують вдосконалення. В роботі круглого столу прийняли участь і адвокати Регіонального центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївської області.

На відкритті круглого столу до учасників звернулись  Президент Асоціація правників України Денис Бугай та адвокат, член Ради адвокатів України Павло Репешко.

Денис Бугай представив ключові пропозиції щодо змін Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та їх очікуваний  вплив на здійснення адвокатської діяльності. «Раніше наше профільне законодавство «спускалось нам згори», а тепер ми вирішили взяти ініціативу в свої руки, провели опитування адвокатів та презентували його результати відповідній робочій групі при Президентові України», – пояснив очільник АПУ.

Про роль сторін у кримінальному процесі та шляхи реформування адвокатури своїми думками ділився Ігор Фомін, кандидат у члени Вищої ради юстиції, керуючий партнер АО «Українська правнича група». А його колега, адвокат Євген Грушовець зупинився на особливостях практичної роботи адвоката в кримінальному процесі та його ролі у якості представника потерпілого.

UBA 4296

UBA 4345

UBA 4313

UBA 4346

UBA 4355

UBA 4365