назад

14-15 листопада відбувся другий дводенний каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД Одещини

    14 та 15 листопада 2015 року в м. Одесі проведено другий каскадний тренінг для адвокатів системи безоплатної правової допомоги в Одеській області на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів, здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».

16.11.2015.10 701x526

Тренінг проводили тренери-модератори Анатолій Притула, адвокат, к.ю.н., доцент кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Міжнародного гуманітарного університету, та Катерина Кармазіна, адвокат, к.ю.н., викладач Національної школи суддів України, доцент кафедри конституційного права та правосуддя Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Експертний коментар учасникам тренінгу щодо проблемних питань використання результатів негласних слідчих (розшуковий) дій у якості доказів, а також щодо захисту у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів надала слідчий суддя Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, викладач Національної школи суддів України, національний експерт Ради Європи Олена Волкова.

З питань захисту гарантій адвокатської діяльності в практиці Європейського Суду з прав людини виступила перед слухачами суддя Апеляційного суду Одеської області (у відставці), викладач Національної школи суддів України, національний експерт Ради Європи Антоніна Фадєєнко.

16.11.2015.11 701x526

16.11.2015.12 701x526

Нагадаємо, навчальні заходи для адвокатів організовані Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» та за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.