назад

15 липня 2015 року. в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбулось засідання керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області

15 липня 2015 року. в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбулось засідання керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області з метою підготовки пропозицій щодо формування обсягів та показників до проекту бюджетного запиту на 2016 рік.

 Участь у засіданні взяли: директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області – Ростислав Руденко, директор Луцького  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Олена Черьомуха, директор Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Василь Ковальчук, директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Наталія Смолярчук.
За результатами  засідання керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області узгоджено прогнозні показники зведеного бюджетного запиту на 2016 рік по КПК 3603020 «Забезпечення формування та функціонування системи безоплатної правової допомоги» та КПК 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на 2016 рік по Волинській області, відповідно до форм бюджетного запиту.