назад

Адресна правова допомога

22 лютого 2016 року спеціалісти Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Олег Костогриз та Ігор Вовк надали адресну правову допомогу жителю міста Золотоноша М., 14.11.1940 року народження одинокому пенсіонеру, який не має можливості самостійно відвідати місцевий центр у звязку зі станом здоровя. Останній напередодні, почувши останні новини, звернувся до центру, зателефонувавши, з проханням надати консультацію. 

Заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Владислав Круть повідомив, що за бажанням клієнта спеціалісти центру відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної вторинної правової допомоги прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування. На що клієнт надав згоду.

В ході зустрічі спеціалісти центру, з’ясувавши проблему Юрія Емануїловича, надали консультацію з питань спадкового права та презентували йому інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Золотоніському місцевому центрі з надання БВПД.