назад

Адвокат системи БВПД в Хоролі домоглася позбавлення батьківських прав

Legka

До Лубенського місцевого центру з надання БВПД звернулась гр. Л, яка прохала допомоги у складенні позовної заяви про позбавлення батьківських прав гр. А. Гр. Л. є опікуном малолітнього, якому розпорядженням голови РДА було надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

Лубенським місцевим центром з надання БВПД було призначено адвоката системи БВПД з міста Хорол Легку Людмилу Миколаївну. Адвокат зібрала необхідну доказову базу та змогла у судовому процесі довести, що батько малолітнього С. не піклується про фізичний і духовний розвиток сина, його навчання, підготовку до самостійного життя.

Документами, що підтверджують вищевказані факти стали:

       письмова заява дитини про те, що батько не виконує свого обов´язку з проханням позбавлення батьківських прав щодо нього;

       висновок опікунської ради при виконкомі сільради про доцільність позбавлення батьківських прав;

       довідкою ЗОШ про відсутність батьківського піклування;

       довідкою виконкому про те, що батько не проживає та не з´являється на території сільради;

       довідкою суду про те, що аліменти не присуджувалися;

       висновок комісії з питань захисту прав дитини РДА.

За результатом судового розгляду позов гр. Л було задоволено та гр. А позбавлено батьківських прав.          

За більш детальною інформацією щодо захисту свої порушених прав звертайтесь до Лубенського місцевого з надання центру БВПД: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 ( у дворі суду), (МТС) 095 253 66 14 (LIFE) 063 996 27 61, (05361) 77-479, http://poltava.legalaid.gov.ua, lubny.poltava@legalaid.gov.ua, //www.facebook.com-lubnybpd/, Skypeлогін: lubny-bpd.