назад
16.07.14

Адвокати Львівщини обговорюють стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги

lviv 15 07 201415 липня 2014 року в м. Стрий, що на Львівщині, відбувся «кущовий» семінар для адвокатів Стрийського, Миколаївського, Жидачівського та Дрогобицького районів Львівської області.

У ході семінару учасники обговорили питання запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених наказом Міністерства юстиції від 25.02.2014 № 386/5, який набирав чинності 1 липня 2014 року, а також моніторингу дотримання адвокатами цих стандартів.

Семінар проходив на базі Стрийського коледжу Львівського Національного аграрного університету. Участь у ньому взяли, окрім адвокатів Стрийського «куща», викладачі коледжу напрямку «Право», та начальник Стрийського міськрайонного управління юстиції.

Директор Львівського обласного центру з надання правової допомоги Ігор Микитин звернувся до учасників із вітальним словом, та розповів про діяльність центру. Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Наталя Мелян провела презентацію «Стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі».

Семінар організовано у рамках проекту «Розвиток інституційної спроможності управління якістю надання безоплатної правової допомоги», що реалізується Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

*кущові семінари – комунікативні заходи міжрайонного рівня

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+