назад

Асоціація правників України провела круглий стіл спільно з адвокатами та прокурорами Волинської області на тему: «Реформа адвокатури та прокуратури: енергія успіху»

11694026 n 7липня 2015 у місті Луцьку, в приміщенні конференц – зали готелю «Україна», Асоціація правників України провела круглий стіл спільно з адвокатами та прокурорами Волинської області на тему: «Реформа адвокатури та прокуратури: синергія успіху».

11665674 nЗ вітальним словом до учасників звернулися голова Відділення АПУ в Волинській області Андрій Ярмольський та Президент АПУ, адвокат, партнер ЮФ VB PARTNERS Денис Бугай. Учасниками дискусії також були: керівник АБ «МИКОЛИ БЛЯШИНА» Микола Бляшин, адвокат Богдан Ульчак, докторант, секретар навчально-методичної ради Національної академії прокуратури України Валерій Кравчук та адвокат Євген Грушовець.

IMG1086

У даному заході взяли участь зокрема і адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Волинській області. Круглий стіл відбувався у формі відкритої дискусії. Всі присутні брали активну участь в обговоренні актуальних питань щодо перспектив та очікуваних змін від реформування адвокатури та прокуратури України.