назад
17.04.13

Безоплатна первинна та вторинна правова допомога: приклад Львова

Gerb Lviv17 квітня 2013 року заступник директора Координаційного центру Олександр Баранов взяв участь у низці зустрічей, організованих у Львові у рамках візиту в Україну делегації Республіки Таджикистан.

Так, під час відвідання Центру надання адміністративних послуг міста Львова та Центру правової інформації та консультацій при Львівській міській раді,  а також під час зустрічі з заступником Львівського міського голови делегація ознайомилася з досвідом надання безоплатної первинної правової допомоги мешканцям міської громади: цілі, порядок надання та взаємодії з місцевою владою.

Окрім цього, у приміщенні Ратуші відбулася зустріч з директором Львівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Ігорем Микитиним, який представив особливості організації роботи Львівського центру та його взаємодії адвокатів з правоохоронними органами. По завершенні зустрічі делегація відвідала Львівський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де мала змогу поспілкуватися з адвокатами, які безпосередньо надають правову допомогу.