назад

Безоплатна правова допомога для безробітних

IMG 1060     16 жовтня 2015 року начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік провели робочу зустріч з директором Шепетівського міськрайонного центру зайнятості Олександром Ребекевшею та заступником директора Тамарою Каштан, на якій було вирішено проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед безробітних щодо можливості отримання ними безоплатної вторинної правової допомоги та підписано Меморандум про співпрацю.

     Працівники місцевого центру спільно з керівництвом міськрайонного центру зайнятості провели семінар із безробітними громадянами, які перебувають на обліку, аби поінформувати їх стосовно доступу до якісної безоплатної правової допомоги.

     Святослав Футій розповів про напрями роботи Шепетівського місцевого центру, зупинився на роз’ясненні Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, відповів на запитання учасників семінару стосовно порядку звернень громадян до місцевого центру.

     По завершенню заходу Юлією Школьнік роздано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Зустрічі працівників Шепетівського місцевого центру з безробітними громадянами в центрі зайнятості вирішено проводити регулярно.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/16_2{/gallery}