назад

0DSC 0284

6 жовтня 2015 року в приміщенні Лановецької районної ради відбулася робоча зустріч заступника начальника відділу попередньої роботи  з клієнтами Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Месніковича Михайла Федоровича з директором Лановецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юзюк Світланою Миколаївною, завідувачем сектору  служби у справах дітей Лановецької райдержадміністрації Калітон Наталією Іванівною, першим заступником начальника Управління Пенсійного фонду України в Лановецькому районі Жолкевським Олександром Станіславовичем, начальником відділу організаційно-кадрової та правової роботи управління соціального захисту населення Лановецької районної державної адміністрації Гуменюком Григорієм Івановичем, начальником Лановецького районного управління юстиції Жмакою Оксаною Олександрівною.

У ході зустрічі Меснікович М.Ф. інформував  присутніх про  повноваження місцевого центру та про перелік осіб, які мають право на отримання БВПД. Окрему увагу також було приділено питанню правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних дітей, дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї, молоді, малозабезпечених та проблемних сімей.

0DSC 02922Для присутніх підготовлено інформаційні матеріали із зазначенням порядку подання  звернення за БВПД та переліком необхідних документів, які необхідно надати до місцевого центру різним категоріями населення для отримання БВПД.

Меснікович М.Ф. дав інтерв’ю Лановецькому районному радіомовленню щодо переліку категорій осіб, яким відповідно до ст.14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» надається  БВПД та відповів на запитання кореспондента, що стосувалися безпосередньо роботи Кременецького місцевого центру.