назад

Броварський МЦ разом з армією

 

12 листопада 2015 року Броварським МЦ з НБВПД проведено зустрічі з військовослужбовцями двох бойових військових частин Збройних Сил України. В ході зустрічі обговорювались питання щодо соціально-правового захисту учасників бойових дій та АТО, їхніх прав на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Під час зустрічі один з військовослужбовців звернувся з питанням щодо надання йому допомоги через невиплату заробітної плати підприємством, яке знаходиться в м. Лозова, Харківської області, на якому він працював до моменту призову на військову службу. Питання було вирішено позитивно.

         Також Броварським МЦ було проведення інформування та роз’яснення про роботу Центру в лікарні відновного лікування (з дислокацією в м. Бровари) військово-медичного управління Служби Безпеки України. Де Центром проведено зустріч з працівниками та пацієнтами, в ході якої  розповсюджено інформаційні буклети з контактними даними  та інформацією про діяльність Центру.

         11 листопада 2015 року Броварським МЦ з НБВПД проведено інформування працівників Броварської амбулаторії про діяльність Центру. В ході даного інформування надано консультацію працівниці амбулаторії, яка декілька місяців пропрацювала медсестрою в зоні проведення антитерористичної операції, однак статус учасника бойових дій так і не отримала. Останній надано БВПД.

         9 листопада 2015 року відбулася робоча зустріч в.о. директора Броварського МЦ з НБВПД Березинця В.В. та директора відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Броварському районі Київської області Спасивцевим П.І. З метою розширення можливостей отримання безоплатної правової допомоги незахищеними верствами населення міста Бровари та Броварського району в цивільних та адміністративних справах керівники установ підписали Меморандум про співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги.