назад

Чергова успішно завершена цивільна справа у Другому миколаївському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги

У цьому році для українців дуже актуальним питанням є оформлення житлових субсидій. Як з’ясувалося, при їх оформленні, у громадян виникає безліч проблемних питань.

Так, протягом липня – серпня 2015 року до Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулося 7 громадян для отримання кваліфікованої допомоги адвоката в оформленні субсидії або з питань, що супроводжують оформлення субсидії.

Так, жителька Корабельного району м. Миколаєва, 12 серпня 2015 року звернулася до Центру щодо надання правової допомоги в знятті з реєстрації місця проживання своєї доньки, яка вже тривалий час фактично не проживає за місцем реєстрації, оскільки вибула за межі України до Грецької Республіки.

Суть проблеми полягала в тому, що громадянка на початку серпня цього року подавала  до одного з державних органів заяву своєї доньки про зняття останньої з реєстрації місця проживання, завірену першим секретарем з консульських питань посольства України в Грецькій Республіці. Проте, зазначена заява не була прийнята та зареєстрована, без повідомлення підстав відмови у її прийнятті (реєстрації).

13 серпня 2015 року Центром прийнято рішення щодо надання громадянці безоплатної вторинної правової допомоги.

Інтереси клієнтки представляла адвокат Радкевич Вікторія Миколаївна.

Адвокатом було правильно обрано правову позицію, підготовлено відповідні адвокатські запити та інші необхідні документи.

Справу успішно завершено в позасудовому порядку – доньку громадянки, що звернулася до центру 04 вересня 2015 року, знято з реєстрації місця проживання.

Шановні громадяни! Користуйтеся своїм правом на безкоштовного адвоката!

Завітайте до Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 61.

Нагадуємо, що юрисдикція центру поширюється на територію Ленінського та Корабельного районів міста Миколаєва, Жовтневого, Березнегуватського, Снігурівського, Баштанського, Новобузького та Казанківського районів Миколаївської області.