назад

Чергове виїзне консультування сільських жителів здійснили фахівці системи БПД краю

Минулого тижня фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзди у населені пункти Вижницького та Путильського районів Чернівецької області для надання правової інформації, консультацій та роз’яснень сільським жителям.

2017 05 23V1Нагадаємо, що подібні виїзди проводяться з метою забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги громадян, які проживають/перебувають у територіально віддалених від місцевого центру та бюро правової допомоги населених пунктах.

Завдяки виїзному консультуванню відповіді на окремі проблемні питання соціального забезпечення та захисту, земельного, сімейного та спадкового права отримали мешканці сіл Усть-Путила Путильського району та Банилів Вижницького району.

2017 05 23V3Зокрема, начальник Путильського бюро правової допомоги Олександр Дутчак надав мешканцям Усть-Путили правові консультації щодо того, як оформити землевпорядну документацію, встановити факт родинних відносин, врегулювати трудовий спір у суді та інше.

Про те, як не пропустити строки прийняття спадщини та оформити документи на спадкове майно, а також про окремі питання виплати кредитних коштів та виконання зобов’язань за кредитним договором, мешканцям с. Банилів пояснили начальник відділу правової інформації та консультацій Надія Досієвич та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Тетяна Федорощак

2017 05 23V2В рамках таких консультувань громадян також поінформували про додаткові можливості, якими вони можуть скористатися для отримання правових консультацій та роз’яснень, зокрема за допомогою сучасних телекомунікаційних інструментів (Skype-зв’язок).

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б. Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

З 1 вересня 2016 року у структурі центру функціонує Путильске бюро правової допомоги, фахівці якого надають безоплатні правові послуги за адресою: смт. Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (0 3738) 2 13 33.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).