назад

Черговий крок для налагодження співпраці системи безоплатної вторинної правової допомоги та системи правосуддя у Старокостянтинівському районі

asdadasdin     25 листопада 2015 року представники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із робочим візитом завітали до Старокостянтинівського районного суду. в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру Олександр Петрович Петлюк та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Грабчук провели зустріч із головою Старокостянтинівського районного суду Сеньковим О.Г.

     Під час даної зустрічі, сторони обговорили порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги, перелік категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, строки призначення адвоката та порядок заміни адвоката.

     По завершенню зустрічі голові Старокостянтинівського районного суду було передано інформаційні брошури для подальшого їх розміщення в приміщенні Старокостянтинівського районного суду. Крім того голова Старокостянтинівського районного суду запевнив про подальше інформування суддів Старокостянтинівського районного суду про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Того ж дня працівниками Старкостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено “вуличне” інформування громадян з метою доведення до відома інформації про систему безоплатної вторинної правової допомоги. Під час проведення заходу по вулицям з найбільш масовим перебуванням громадян працівники розповідали громадянам про роботу Центру та роз’яснювали порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також надавали контакті телефони та адресу Центру. Всім бажаючим були роздані інформаційні буклети з питань отримання безоплатної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2015/november/27_5{/gallery}