назад

Чернігівським місцевим центром проведено виїзний прийом інваліда першої групи

19101519 жовтня 2015 року з метою забезпечення рівного доступу та реалізації права осіб на безоплатну вторинну правову допомогу Чернігівським місцевим центром з надання БВПД було проведено виїзний прийом інваліда першої групи за місцем її проживання в м. Чернігові. Особистий прийом був проведений директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком та начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Юлією Бойко.

Особа, до якої виїжджали, є інвалідом першої групи та за станом здоров’я не має можливості особисто звернутися до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД (про що на минулому тижні під час особистого прийому повідомила її сусідка). Вона потребує надання правової допомоги з питання розірвання шлюбу в судовому порядку.
Під час прийому громадянки було проведено бесіду та встановлено, що вона є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, що підтверджується необхідними документами.
Чернігівським місцевим центром з надання БВПД було прийнято рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.