назад

Чернігівським місцевим центром здійснено виїзд мобільного пункту консультування громадян та прийому документів до смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району

201015 520 жовтня 2015 року начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Юлією Бойко та юристом громадської організації “МАРТ” Дмитром Шумарою було здійснено виїзд мобільного пункту консультування громадян та прийому документів до смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району.

Прийом населення смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району проводився в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради.
За правовою допомогою з вирішення земельного питання звернулась одна громадянка, якій надано консультацію.
По закінченню консультування відбулась робоча зустріч з працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської районної державної адміністрації.
Під час робочої зустрічі соціальним працівникам було доведено до відома інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД та громадської організації “МАРТ”. Під час спілкування роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Також обговорювались питання, які є та можуть бути актуальними для пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, надано відповіді на запитання.
Результатом зустрічі є попередня домовленість про направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
Виїзд проводився на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного 5 жовтня 2015 року між Чернігівським місцевим центром з надання БВПД та громадською організацією “МАРТ”.201015 4201015 6