назад

Для адвокатів Дубна та Млинова провели навчальний семінар

golovna

Нещодавно на базі Дубенського місцевого центру відбувся навчальний семінар для адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної вторинної правової допомоги. Під час заходу обговорювалися питання виконання доручень, особливості роботи з певних категорій справ, оформлення звітних документів тощо.

У семінарі взяли участь адвокати Валентин Мервінський, Марія Рідченко, Олександр Боржецький, Валерій Самолюк, Володимир Драган, Володимир Новосад та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Світлана Бідюк 

1

Кожен з присутніх мав змогу висловити свою думку щодо особливостей надання безоплатної вторинної правової допомоги, заповнення актів, виконання доручень для надання правової допомоги клієнтам та обговорити наболілі питання в колі колег і працівників центру.

2

Співорганізатор семінару начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Дубенського місцевого центру Оксана Нікітчук поділилась враженнями після заходу:

– Це показово, що на наше запрошення відгукнулася така кількість адвокатів. На захід прибули до нас не тільки адвокати з Дубна, але й з сусіднього Млинова. Адвокати системи безоплатної вторинної правової допомоги подякували нам за проведений змістовний семінар та висловили своє побажання, щоб участь у таких семінарах, які організовують місцеві центри, зараховувалася як підвищення кваліфікації адвоката, що й насправді і відбувається під час них.

3

4