назад
11.12.18

Для студентів-правників провели лекцію у Регіональному центрі

11 12 2018 1

11 грудня до Регіонального центру завітали студенти за спеціальністю «Право» Вінницького торгівельно-економічного інституту КНТЕУ. Для них директор центру Марина Лукіянова провела цікаву екскурсію та лекцію про діяльність системи безоплатної правової допомоги.

В Україні з 2008 року згідно з указом Президента встановлений Всеукраїнський тиждень права. Він передбачає проведення правопросвітницьких заходів, які сприяють підвищенню рівня правової обізнаності громадян. В рамках його проведення у 2019 році Регіональним центром спільно з Вінницьким торгівельно-економічним інститутом організовано не просто лекцію про діяльність системи безоплатної правової допомоги, а і екскурсію до Регіонального центру.

Під час екскурсії студенти мали можливість дізнатися структуру центру та завдання кожного відділу. Особисто поспілкувалися з начальником відділу забезпечення якості, який безпосередньо здійснює моніторинг роботи адвокатів у суді. Майбутні правники цікавилися порядком оплати праці адвокатів та підстави, з яких вони відібрані для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час проведення лекції Марина Лукіянова ознайомила молодь з роботою центрів з надання безоплатної правової допомоги та бюро правової допомоги. Розповіла про механізми надання такої допомоги мешканцям Вінниці та територіальних громад області. Окрему увагу директорка звернула на порядок дій, яких слід дотримуватися, у разі затримання працівниками поліції.

11 12 2018 2

Особливий інтерес у студентів викликала можливість проходження практики у центрах надання безоплатної вторинної правової допомоги та перспектива майбутнього працевлаштування.11 12 2018 3

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106