назад

Дніпродзержинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги налагоджує свою діяльність в районах!

photo 326 серпня 2015 року в приміщенні Криничанської районної ради у Дніпропетровській обл. смт. Кринички відбулася нарада з питань співпраці Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з органами місцевого самоврядування, соціальними службами району, та громадськими об’єднаннями що були запрошені на нараду.

Нарада розпочалася виступом голови районної ради Володимиром Федоровичем Тарабріним, котрий висловив свою думку щодо напрямків співпраці та тих форм, що вона може набути.

Працівники місцевого центру детально висвітили основні аспекти своєї роботи. Так в.о. директора Дніпродзержинскього місцевого центру БВПД Сергій Лисак розтлумачив закон України «Про безоплатну правову допомогу». Головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами центру Денис Ляшенко надав більш детальну інформацію щодо суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу. Також було надано відповіді на запитання присутніх щодо необхідного переліку документів для отримання вторинної правової допомоги та розбіжності понять «біженці», та «внутрішньо переміщені особи». Представники громадських організацій висловили свою зацікавленість у тісній співпраці з центром та були запропоновані напрямки співробітництва. 

По завершенню наради було оголошено графік та місце прийому спеціалістами центру громадян у смт. Кринички.

photo 8

photo 9