назад

Другий полтавський місцевий центр налагодив співпрацю з управлінням праці та соціального захисту

SAM 2994

02 грудня 2015 року директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир провела робочу зустріч з начальником управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Октябрської районної ради у м. Полтава Галиною Арсененко.

Управління праці та соціального захисту населення опікується незахищеними верствами населення: інвалідами, одинокими пенсіонерами, малозабезпеченими особами, багатодітними сім’ями та іншими. Тому навантаження у правовому напрямку дуже велике, оскільки доводиться надавати як первинну так, за необхідності, і вторинну правову допомогу. Галина Арсененко зазначила, що створення місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги значно полегшить роботу Управління.

В результаті зустрічі сторони домовились про роботу спільних мобільних консультаційних пунктів з правової допомоги та проведення заходів для поінформованості населення.

Директор Центру Людмила Бубир розповіла про порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії осіб, які мають право на таку допомогу.