назад

Директором Кельменецького місцевого центру підписано Меморандум про співпрацю і взаємодію

Kelm 04Директором Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги І. Усатим було проведено зустріч із головою районної організації ветеранів В. І. Флоряком та головою організації інвалідів у Кельменецькому районі А. В. Адащук.

 

Під час зустрічі І. Усатий проінформував присутніх про роботу місцевого центру, категорії громадян, яким надається безоплатна вторинна правова допомога. Також директор місцевого центру повідомив про реалізацію права на отримання послуг безоплатного адвоката інвалідами, ветеранами війни та особами, на яких поширюється дія Закону України “Про  статус  ветеранів  війни, гарантії їх соціального захисту”, особи, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, особи, які належать до числа  жертв нацистських переслідувань тощо.

Kelm 05За результатами зустрічі підписано Меморандум про співпрацю і взаємодію. В результаті підписання тристороннього меморандуму створено спільний механізм співпраці та взаємодії. Даний документ консолідує зусилля сторін, спрямовані на підвищення рівня правової захищеності ветеранів війни та інвалідів.