назад
05.12.12

Директори центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги західного регіону взяли участь у регіональному тренінгу

Department of justice5 грудня 2012 року у місті Львові відбувся регіональний тренінг “Кримінальний процесуальний кодекс: практична реалізація та міжнародний досвід”, організований Департаментом юстиції США. Тренінг складався з кількох блоків, участь у яких взяли керівництво Львівського національного університету імені Івана Франка, представники Департаменту юстиції США, Міністерства внутрішніх справ України, спеціальний агент ФБР, Голова Спілки адвокатів США та інші.

На запрошення організаторів участь у заході взяли директори Волинського, Закарпатського, Івано-Франківського, Львівського, Рівненського, Тернопільського та Хмельницького обласних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Під час тренінгу в.о. директора Хмельницького центру, адвокат Наталія Вагіна виступила з презентацією на тему «Надання правової допомоги особам, затриманим за підозрою у вчиненні злочину, та новий механізм залучення захисника за призначенням у кримінальному процесі».