назад

Фахівець Андрушівського бюро правової допомоги провела виїзний прийом громадян у селі Перші Бровки, Андрушівського району

19.09.2016- priom (2)Під час прийому Катерина Кривошей надала консультацію кожному громадянину, який звернувся на прийом, розповіла про роботу центрів, що надають первинну та вторинну допомогу, про можливість особисто звертатися до Андрушівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Воб`яна, 26.

Поряд із питаннями, які безпосередньо стосувалися функцій бюро правової допомоги, громадяни звертались за консультацією: зокрема, земельні питання; оформлення права власності на нерухоме майно; порядок оформлення спадщини. Виїзні прийоми громадян фахівцями бюро у віддалених селищах району будуть проводитись й надалі.

 

Normal 0 21 false false false

Під час прийому Катерина Кривошей надала консультацію кожному громадянину, який звернувся на прийом, розповіла про роботу центрів, що надають первинну та вторинну допомогу, про можливість особисто звертатися до Андрушівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Воб`яна, 26.  

Поряд із питаннями, які безпосередньо стосувалися функцій бюро правової допомоги, громадяни звертались за консультацією: зокрема, земельні питання; оформлення права власності на нерухоме майно; порядок оформлення спадщини.

Виїзні прийоми громадян фахівцями бюро у віддалених селищах району будуть проводитись й надалі.