назад

Фахівці Любарського та Олевського бюро правової допомоги консультують на дому

24.10.2016 - olevskВам потрібна юридична консультація, але Ви не можете самостійно дістатися до центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги? Телефонуйте в бюро правової допомоги та отримайте юридичну консультацію прямо у себе вдома. Олевське бюро правової допомоги знаходиться за адресою м. Олевськ, вул. Володимирська, 5, тел.: (04135) 2-40-37. Любарське бюро знаходиться за адресою смт. Любар, вул. Миру, 20, тел.: (04147) 2-10-62.

Працівники Олевського бюро правової допомоги протягом місяця неодноразово виїжджали за місцем проживання до людей похилого віку, які через стан здоров’я не можуть самостійно пересуватись, для надання роз’яснень з приводу оформлення субсидії та отримання матеріальної допомоги.

Начальник Любарського бюро правової допомоги надала адресну правову допомогу одинокій пенсіонерці смт. Любар, яка не може самостійно відвідати бюро у зв’язку зі станом здоров’я.

Жінку проконсультували стосовно оформлення земельного паю та надали інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Бердичівському місцевому центрі з надання БВПД.

24.10.2016 - lubar

«Приділеною увагою та простотою спілкування ми розчулили стареньку, в її серці зародилась надія на позитивне вирішення проблемного питання. Такі моменти роблять нашу роботу вкрай важливою для громадян», – зауважила начальник Любарського бюро правової допомоги Олена Зубко.