назад
06.10.14

Фінансові зобов’язання перед адвокатами системи безоплатної правової допомоги погашено на 94%

moneyВ умовах існуючої економічної ситуації держава продовжує максимально виконувати взяті фінансові зобов’язання перед адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.Так, з початку року та станом на 3 жовтня адвокатам виплачено 37,6 мільйонів гривень.

Протягом вересня – першого тижня жовтня 2014 року органами Державної казначейської служби було виплачено майже 14 мільйонів гривень адвокатам, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Загалом з початку року та станом на 3 жовтня адвокатам було виплачено 37,6 мільйонів гривень, що складає 93,8% зареєстрованих фінансових зобов’язань (40,1 мільйонів гривень).

 Повністю проведено розрахунки із адвокатами у 6 областях – Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській і Харківській.

У 15 областях – Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській рівень фінансових розрахунків складає від 91,1% до 99,7% зареєстрованих фінансових зобов’язань.

У Київській,Одеській областях та м. Київ рівень фінансових розрахунків становить 88,6%, 89,6% та 80,7% відповідно.

Найнижчий рівень виплат адвокатам станом на 3 жовтня у Донецькій області69,2 %, що зумовлено неможливістю роботи частини казначейських служб у регіоні у зв’язку із бойовими діями.

Станом на 3 жовтня 2014 року кредиторська заборгованість за державною програмою «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» складає близько 2,5 мільйони гривень.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+