назад

Хмельницьким місцевим центром підписано черговий меморандум про співпрацю та взаємодію

IMG 1726     20 жовтня 2015 року директор Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Г. І. Гоцький та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги І.А. Ярусевич провели робочу зустріч з керівництвом Хмельницької обласної універсальної бібліотеки імені Островського.

     Під час зустрічі обговорено питання використання нової унікальної системи дистанційного Skype – консультування для мешканців віддалених сіл та районів Хмельницької області, щодо забезпечення їх права на отримання безоплатної правової допомоги.

     Точками доступу при цьому є районні та сільські бібліотеки, які підключенні до програми «Бібліоміст», відповідно, дані бібліотеки забезпеченні необхідною комп’ютерною технікою, швидкісним Інтернетом та здатні забезпечити якісний зв’язок між сільськими мешканцями та працівниками Хмельницького місцевого центру.

     За результати даної зустрічі підписано відповідний Меморандум про співпрацю та взаємодію з метою поєднання своїх зусиль, можливостей та ресурсів для виконання заходів за такими напрямами, як налагодження Skype – зв’язку між Хмельницьким місцевим центром та віддаленими населеними пунктами Хмельницької області, проведення спільних нарад, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань та інших заходів спрямованих на забезпечення надання громадянам якісних правових послуг.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/21_2{/gallery}