назад

Інформаційна робота Броварського МЦ

З метою подальшого інформування населення про систему безоплатної правової допомоги командою Броварського МЦ з НБВПД здійснено ряд інформаційних заходів.

З початку 2016 року було застосовано такий метод інформування, як розміщення інформації про Центр на електронному табло Броварської міської ради. Враховуючи, що електронне табло знаходиться в центрі м. Бровари на будинку Броварської міської ради, на площі перед яким завжди перебуває велика кількість осіб, розміщення інформації про можливість отримання безоплатної правової допомоги сприяє загальнодоступному забезпеченню обізнаності громадян щодо вільного доступу до правосуддя.

Також інформація про систему БВПД розміщена на офіційних-веб сайтах державних адміністрацій районів, які знаходяться під юрисдикцією Центру; в сільських, селищних, міських радах; судах, в газетах та транслюється в ефірі редакцій радіомовлення.

Завдяки проведеному інформуванню збільшилась кількість проінформованих осіб про безоплатну правову допомогу та кількість звернень громадян до Броварського МЦ з НБВПД про надання такої допомоги.

Командними зусиллями працівників Центру забезпечується подальше втілення в життя державної програми безоплатної правової допомоги.