назад

Інформаційно-просвітницький захід з питань попередження насильства

ShM 2017 04 26 Poperedgennya nasilstwa 2   21 квітня на базі Кролевецького районного центру зайнятості Сумської області начальником Кролевецького бюро правової допомоги Наталією ДЕНИСЕНКО спільно з представниками громадської організації “Волонтерська спільнота “Разом переможемо” Юлією БОЙКО та Мариною МАРІЙ проведено бесіду з учасниками бойових дій – учасниками АТО на тему “Профілактика насильства в сім’ях ветеранів війни”

В ході бесіди Наталія ДЕНИСЕНКО наголосила: “У засобах масової інформації все частіше з’являються новини про нестерпну жорстокість. Українське суспільство переживає не найкращі часи: насильство в родині, нерівність, підвищена агресивність підлітків, вживання наркотиків, алкоголю, розкута сексуальна поведінка дітей та підлітків, інше. Багато хто не повідомляє про свої проблеми. Причини різні: їм може бути соромно за те, що вони жертви, їм страшно від того, що не зможуть або не захочуть допомогти вирішити проблему, або звинуватять їх у тому, що трапилося. В даному напрямку відзначається великий позитив у тому, що проблематика не замовчується і визнається“.

ShM 2017 04 26 Poperedgennya nasilstwa 1

Учасникам АТО була надана для огляду та запропонована до читання збірка «ПРОти НАСильства» створена та опублікована в рамках проекту Громадського радіо «Протидія насильству в родині», який реалізується за підтримки проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні».

Юлія БОЙКО повідомила про місце розташування офісу громадської організації та запросила учасників АТО, які не проходять військової служби, надавати посильну допомогу в організації збору необхідних речей військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення АТО, бути небайдужими до їх потреб. Марина МАРІЙ запросила кожного ветерана, при необхідності, до спілкування.

В кінці заходу Наталія ДЕНИСЕНКО нагадала про місцезнаходження Кролевецького бюро правової допомоги та розповсюдила візитівки з контактними даними.

 

Довідково: Кролевецьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19, т. (05453)9-52-47.