назад

Інформували депутатів Лебединської міської ради

OkM 31012017 231 січня 2017 року начальник відділу «Лебединське бюро правової допомоги» Сергій ІВАНОВ за попередньою домовленістю з міським головою Олександром БАКЛИКОВИМ, виступив перед депутатами міської ради під час проведення засідання 17-ї сесії Лебединської міської ради.

Представник бюро знайомив депутатів з системою безоплатної правової допомоги та місцем в ній Лебединського бюро правової допомоги, основними напрямками діяльності, категоріями осіб, які мають право на послуги адвоката за рахунок держави.

Сергій ИВАНОВ зазначив: «Проведення серед населення Лебединщини широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань права та законодавства, із застосуванням правопросвітництва, організація лекцій, семінарів, бесід, диспутів, круглих столів з зазначених питань – є одним із способів підвищення правової обізнаності громадян».

Також цього ж дня головним спеціалістом Євгенією ЛОГВІНЕНКО взято участь у засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, де на порядку денному було розглянуто чотири питання. До широкого загалу донесено інформацію про систему безоплатної правової допомоги.

 

Нагадаємо, що бюро знаходиться за адресою: м. Лебедин, пл. Соборна, 29 тел. (054450) 2-14-12.