назад

Інтегратором Чернігівського місцевого центру здійснено робочий виїзд до м. Городня

IMG 141324 лютого 2016 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Оленою Михайленко здійснено робочий виїзд до м. Городня Чернігівської області.
Під час робочого візиту були проведені робочі зустрічі з головою Городнянської районної організації ветеранів України, головою Городнянської районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Ольгою Смаль та з головою Городнянського районного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Наталією Міненко.
Метою Городнянської районної організації ветеранів України є задоволення та захист законних, соціальних, економічних, вікових та інших спільних інтересів своїх членів. Городнянська районна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” займається захистом законних прав і інтересів осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Городнянське районне відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) має на меті забезпечення членам організації, в першу чергу інвалідам та сім’ям загиблих, захисту їх законних прав, надання оздоровчої, медичної та іншої допомоги.

Під час спілкування з головами вищезазначених громадських організацій було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом робочих зустрічей є домовленість з Ольгою Смаль та Наталією Міненко про співпрацю та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
Для розповсюдження серед членів зазначених громадських організацій залишено флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.
По завершенню робочих зустрічей було проведено «вуличне» інформування населення з питань безоплатної вторинної правової допомоги, під час якого мешканців м. Городня було ознайомлено з функціюванням системи безоплатної вторинної правової допомоги, а бажаючим залишались флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.IMG 1419IMG 1409IMG 1416