назад
16.05.19

Інтерактивний захід для артеківців

Слайд1Команда Лівобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з його директором Лесею Бурчак та заступником директора Романом Мотричуком відвідали державне підприємство «Міжнародний дитячий центр «Артек», де у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» провели інтерактивний захід для відпочиваючих.

Слайд4Міжнародний дитячий центр «Артек» – це унікальний простір для досліджень, відкриттів і саморозвитку. Команда Лівобережного центру грали з малечею у «Чи знаєш ти права дитини?», під час якої діти виявили неабияку ерудованість у правових питаннях, сміливо висловлювали свої думки та міркування з таких питань: чи мають діти слухатися всіх дорослих? чи мають право діти висловлювати свою думку? тощо. Крім того фахівці Лівобережного центру допомогли артеківцям поміркувати та проаналізувати життєві ситуації, які ставлять перед ними нові виклики, розповіли про права дітей на безоплатну вторинну правову допомогу та надали їм орієнтири в правовому просторі.

Слайд2По завершенні заходу діти поспілкувались з директором Координаційного центру з надання правової допомоги Олексієм Бонюком, розповіли про свої бажання та захоплення, своє розуміння професії юриста і плани на майбутнє. Учасники гри отримали сувеніри з логотипом системи безоплатної вторинної правової допомоги та буклети «Правові орієнтири кожної дитини». У свою чергу керівництво «Артеку» від імені відпочиваючих презентував фахівцям центру сувенір, виготовлений дітьми власноруч. У результаті зустрічі Лівобережний центр та «Артек» домовились про проведення майбутніх заходів для відпочиваючих.

Слайд3

*Довідково:

15 травня 2019 року між Координаційним центром з надання правової допомоги та державним підприємством «Міжнародний дитячий центр «Артек» укладено Меморандум про співпрацю, у рамках якого виготовлятимуться інформаційні матеріли, центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводитимуться різноманітні заходи для дітей тощо.

 

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з київських місцевих центрів:

Лівобережний київський місцевий центр

Адреса: бул-р Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:
kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

Правобережний київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2-А
Телефон: 593-97-60
Електронна адреса:
kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).