назад

2014-10-18 09-54-30

  У жовтні 2014 року в Дніпропетровську відбулися 3 каскадні тренінги для адвокатів області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заході кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі, угод».

     Тренінги проходили 4-5, 11-12 та 18-19 жовтня 2014 року.

     У заході приймало участь 79 адвокатів Дніпропетровської області. Навчання провели адвокати-тренери: Дьоміна Мирослава, Лисак Сергій, Логойда Тетяна, Пивовар Євген.  

     Тематичні блоки тренінгу:

  • дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;
  • дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;
  • дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

     Каскадні тренінги організовано Координаційним центром та Дніпропетровським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

     Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Фотозвіт тренінгів

(для перегляду альбому натисніть на зображення)

4-5 жовтня

11-12 жовтня

{module Тренінг 04-05.10.2014 Дніпропетровськ}

{module Тренінг 11-12.10.2014 Дніпропетровськ}

18-19 жовтня

{module Тренінг 18-19.10.2014 Дніпропетровськ}