назад

Каскадний тренінг на тему “Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень”

0307143-4 липня 2014 року в Чернігові відбувся дводенний каскадний тренінг на тему “Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень” для адвокатів Чернігівської області.

Участь у тренінгу взяло 40 адвокатів.

У відкритті тренінгу брали участь: заступник начальника Головного управління юстиції в області Володимир Бобруйко та директор Центру Ірина Протченко.

Також на кінець липня поточного року планується проведення другого дводенного каскадного тренінгу на тему “Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень” для адвокатів Чернігівської області, які не змогли взяти участь у першому тренінгу 3-4 липня.

Каскадний тренінг був організований Координаційним центром та Чернігівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за підтримки Української фундації правової допомоги та Міжнародного фонду “Відродження”.

Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Кухта Володимир Борисович та Росомаха Микола Олексійович.

У ході тренінгу обговорювались три блоки питань: дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, дії захисника щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, та дії захисника щодо перегляду судових рішень.

030714 1

030714 2

030714 4

030714 3