назад

DSCN2763

8 жовтня 2015 року  в Чортківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги  відбулось виїзне  засідання керівної ради центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області за підсумками роботи за третій квартал 2015 року.

Засідання провела директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області – Ірина Хондогій. В засіданні взяли участь: директор Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Юрій Гордєєв, в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Валентина Вербицька, директор Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Марія Гамбаль  та заступник директора Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Ольга Галанчак.

DSCN2771Під час засідання, було обговорено ряд важливих питань, які виникають в процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевими центрами, зокрема щодо правильного визначення належності особи до категорії суб’єктів, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, взаємовідносин між місцевими центрами та адвокатами, перспективи роботи інтеграторів, а також питання функціонування відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, що стосуються якості надання безоплатної вторинної правової допомоги та оплати послуг і відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

DSCN2767Окремо було звернено увагу на Розпорядження голови Обласної Державної Адміністрації Степана Барни «Про затвердження плану заходів з проведення у 2015 році в області Всеукраїнського тижня права».