назад

Консультації як засіб налагодження соціальних зв’язків у громадах

AMY10 березня 2015 року директор Львівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Микитин взяв участь у фаховій майстерні на тему «Співпраця ОМС з центрами правової інформації. Консультації як засіб налагодження соціальних зв’язків у громадах».

На фаховій майстерні розглядалися питання правових аспектів співпраці органів місцевого самоврядування з центрами надання правової інформації і консультацій та прийому громадян і надання правових консультацій. А також питання практичного досвіду реалізації системи надання безоплатної первинної правової допомоги спільно із органами місцевого самоврядування.

Фахову майстерню проводили експерти Львівської громадської організації «Центр досліджень місцевого самоврядування» за сприяння Асоціації міст України та за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Організовано захід в приміщенні Львівської регіональної дирекції Асоціації міст України за участі міських голів міст-членів АМУ, працівників юридичних служб міських рад.