назад

Консультування суб’єктів пробації, звільнених від відбування покарання з випробуванням

 {gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/02/01/IMG_20180201_151605.jpg{/gallery}

01 лютого 2018 року працівниками системи безоплатної вторинної правової допомоги, на Харківщині, було проведено консультування суб’єктів пробації, звільнених від відбування покарання з випробуванням; також в консультуванні прийняли участь начальники районних секторів Харківського міського відділу з питань пробації.

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/02/01/IMG_20180201_151605.jpg{/gallery}

01 лютого 2018 року працівниками системи безоплатної вторинної правової допомоги, на Харківщині, було проведено консультування суб’єктів пробації, звільнених від відбування покарання з випробуванням; також в консультуванні прийняли участь начальники районних секторів Харківського міського відділу з питань пробації.

Консультування здійснювали заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Вікторія Гайворонська та директорка Третього місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Сіренко.

Захід відбувся в приміщенні Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства Юстиції України; за участі працівників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях – начальника відділу Організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Максима Кривогуза, головного спеціаліста відділу Забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Аліни Владимирець та представниці відділу Комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації у Харківській області Оксани Федорової.

Привітали учасників заходу начальниця Управління пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства Юстиції України Ірина Яковець та її заступник Андрій Мовчан, начальник Харківського міського відділу з питань пробації Сергій Ляшенко, які подякували всім присутнім за проявлену до заходу увагу, та висловили подяку, особисто працівникам системи безоплатної вторинної правової допомоги за плідну співпрацю. В свою чергу, Вікторія Гайворонська підкреслила важливість такої взаємодії і в подальшому.  

Вікторія Гайворонська розповіла про систему безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, з моменту її створення і до теперішнього часу, зокрема на Харківщині; озвучила контактні дані Регіонального та місцевих центрів.

{module 2018-02-01 Консультування суб’єктів пробації, звільнених від відбування покарання з випробуванням}

Під час консультування, суб’єктам пробації була надана інформація щодо категорій осіб, які мають право на отримання безоплатної правової допомоги, згідно Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та роз’яснено про їх права на отримання первинної та вторинної правової допомоги. Даних суб’єктів було запрошено на особисте консультування до центрів з надання безоплатної правової допомоги, за потреби.


 

Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua