назад
04.07.22

Консультування у притулку для жінок, які постраждали від домашнього насильства на Полтавщині

 Особи,  які постраждалі від домашнього та гендерно обумовленого насильства є  клієнтами системи БПД ще з 2018 року і мають право не лише на отримання юридичних консультації, а й на складання документів процесуального характеру та представлення їх інтересів у суді юристами системи БПД та адвокатами які співпрацюють з нею.  Продовжуючи правопросвітницьку та праворозяснювальну роботу серед таких громадян, юрист Полтавського бюро правової допомоги № 1  Юрій Ночовний   забезпечив  роботу консультаційного пункту, який діяв у притулку для жінок,  що постраждали від домашнього насильства БО «Світло надії».

Подібні консультування для фахівців Полтавського місцевого центру з надання БВПД та  його бюро правової допомоги є вже постійною доброю традицією, що дозволяють жителькам притулку отримати консультації юристів за місцем свого перебування. Під час консультування жінки цікавилися питаннями  виїзду за кордон виконання судового рішення по стягненню аліментів, відновлення втраченої трудової книжки.

“Багаторічна співпраця з благодійною організацією “ Світло надії” приносить спільний корисний результат- жінки знаходяться у безпечному для життя та здоров’я середовищі та мають змогу захистити свої права  завдяки юристам системи БПД Полтавщини! ” – переконаний юрист  Полтавського бюро правової допомоги №1 Юрій Ночовний.