назад

Коростенський місцевий центр підписав Меморандум про співпрацю з ГО «Малинщина»

21.04.2016 - korosten zystrich 4До Коростенського місцевого центру 19 квітня завітали заступник голови громадської організації «Малинщина» Олександр Андрійцев та кандидат на посаду начальника або заступника начальника бюро правової допомоги у м. Малин Олег Алексеєв.

Під час зустрічі обговорили створення бюро правової допомоги, яке буде займатися правоосвітницькою роботою, наданням юридичних консультацій (безоплатної первинної правової допомоги), приймати звернення громадян щодо надання їм безоплатної вторинної правової допомоги та матиме доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, а в подальшому й до всіх державних електронних сервісів.

В.о. директора місцевого центру Сергій Орлюк та інтегратор Оксана Сергієнко розповіли про відкритий конкурс та роз’яснили порядок його проведення та умови, на яких можна взяти участь.

У результаті зустрічі місцевий центр підписав Меморандум про подальшу співпрацю з ГО «Малинщина». Для початку домовилися розповсюджувати інформаційні матеріали про систему БВПД та перенаправляти громадян, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги до Центру.

21.04.2016 - korosten zystrich 3
21.04.2016 - korosten zystrich 2