назад

Коростенський місцевий центр підписав Меморандум про співпрацю з Овруцькою райдержадміністрацією

31.03.2016 memorandum Korosten 131 березня Коростенський місцевий центр провів робочу зустріч із працівниками Центру з надання адміністративних послуг Овруцької райдержадміністрації.

У зустрічі взяли участь начальник відділу взаємодії з суб`єктами надання БВПД Коростенського місцевого центру Оксана Сергієнко та голова Центру з надання адміністративних послуг Овруцької райдержадміністрації Олег Мошківський.

Під час зустрічі обговорювали питання подальшої співпраці, спрямованої на підвищення рівня проінформованості громадян щодо захисту своїх прав.

Також узгодили питання здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть правової допомоги до місцевого центру з надання БВПД.

Результатом проведення робочої зустрічі було підписання Меморандуму про співпрацю між працівниками Коростенського місцевого центру та працівниками Центру з надання адміністративних послуг Овруцької райдержадміністрації. Документ орієнтований на спільну діяльність задля захисту прав громадян, зокрема, права на безоплатну вторинну правову допомогу.

31.03.2016 memorandum Korosten 2