назад

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги залучає до співпраці юристів

IMG 0652

25 листопада 2015 року на базі  Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено зустріч з юристами, які перебувають на обліку центру.

Начальник відділу взаємодії  з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Світлана Терещенко розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги та її розвиток в умовах євроінтеграційних прагнень України.

В ході зустрічі розглянуто питання повноважень центру вторинної правової допомоги, категорії  населення,  на які орієнтована робота по наданню правових послуг. 

З метою розширення кола суб’єктів, що надають безоплатну правову допомогу учасникам зустрічі запропоновано шляхи подальшої співпраці для надання безоплатної первинної правової допомоги громадянам, яка охоплюватиме такі види правових послуг, як надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім процесуальних), надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації. Також учасникам  зустрічі було надано інформаційні матеріали, контакти працівників центру.

Юристи виявили зацікавлення у співпраці, оскільки це шлях до нових можливостей професійного росту та працевлаштування.