назад

Kруглий стіл – «Незаконні дії з боку працівників правоохоронних органів,- бар’єр належного отримання медичних послуг в програмах ЗПТ для наркозалежних жінок»

23 червня 2015 року в м. Києві (в приміщенні МФ «Відродження» – вул. Артема , 46), відбувся круглий стіл – «Незаконні дії з боку працівників правоохоронних органів,- бар’єр належного отримання медичних послуг в програмах ЗПТ для наркозалежних жінок».

Учасники заходу були: представники Секретаріату Уповноваженого з прав людини; представник Регіонального центру з надання БВПД в Київській області Сірик О.С.; прокуратури Київської області та м. Фастів; ГУМВС України в Київській області; ВБО «Українська фундація правової допомоги» та Київського центру безкоштовної вторинної правової допомоги», МБФ «Вертикаль», МФ «Відродження», Євразійської мережі зменшення шкоди, наркозалежні жінки; Представництва Управління ООН з наркотиків та злочинності в Україні, ЮНЕЙДС.

Захід проведено в рамках проекту «Розвиток потенціалу недержавних організацій на зростаючі потреби жінок, які споживають наркотики».

Учасники обговорити дієві механізми усунення бар’єрів для належного отримання медико-соціальних послуг наркозалежними жінками в програмах, що ґрунтуються на принципах зменшення шкоди в Україні.