назад

Круглий стіл «Забезпечення доступу до належної медичної допомоги осіб, які перебувають в місцях несвободи»

krugli stil 20004.03.2015 року у м. Чернігів відбувся круглий стіл на тему «Забезпечення доступу до належної медичної допомоги осіб, які перебувають в місцях несвободи».
Захід відбувся за ініціативи Української фундації правової допомоги за підтримки Координаційного центру з надання правової допомоги.
Метою даного заходу є налагодження співпраці та визначення механізмів взаємодії правозахисників із правоохоронними органами у рамках забезпечення права затриманих/засуджених осіб на належну медичну допомогу та вироблення спільних рекомендацій профільним Міністерствам.

Учасниками круглого столу були представники: головного управління юстиції в Чернігівській області, правоохоронних органів, прокуратури, пенітенціарної служби, медичних закладів області, Чернігівського обласного центру з надання БВПД, правозахисної організації «Укрправозахист», департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА,а також – регіональний координатор у зв’язках Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з громадськістю в Чернігівській області, адвокати які надають безоплатну вторинну правову допомогу та представники ЗМІ.

IMG 7826

IMG 7812

IMG 7834

IMG 7830